Punctele de fidelitate - SevenSins

In aceasta sectiune puteti afla detalii despre modul cum puteti acumula si folosi puncte de fidelitate la SevenSins.

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la SevenSins. Punctele se acorda calculand 2.00% din valoarea totala a comenzii. Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei comenzi cu produse.

Punctele se acumuleaza pentru fiecare comanda livrata si achitata. Pentru fiecare 50.00 lei comandati veti primi cate un punct de fidelitate. Valoarea unui punct este de 1 lei.

Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

Conditii generale

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita servicii sau taxe de livrare. Punctele de fidelitate nu se pot folosi pentru achizitionarea de vouchere indiferent de tipul acestora.

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile. 

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate.

Cum folosesc punctele de fidelitate?

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "Foloseste punctele".

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.03.2024