Confidentialitate - SevenSins

S.C. AMC Web Services S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17886.

Politica de confidentialitate este descrisa in art. 6 din pagina Conditii generale

S.C. AMC Web Services S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. AMC Web Services S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul www.sevensins.ro poate seta module cookie in browserul dvs. 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 11.04.2018