Modalitati livrare - SevenSins

Urmarire expeditie

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina.

Modalitati livrare

1.Livrare in Romania

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 199,00 lei livrarea se face in mod gratuit.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 199 lei, costul livrarii este de 18 lei prin Fan Courier si Cargus (door-to-door) iar costul livrarii la locker FanBox si EasyBox este de 14.99 lei.

Transportul este asigurat de serviciile de curier rapid (Urgent-Cargus / Fan Courier / Sameday).

Termenul de livrare este de 24/48 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 17:00.

Livrarea gratuita si costul livrarii sunt estimate pentru localitatile care fac parte din ariile de acoperire Fan Courier sau Urgent-Cargus. Pentru alte localitati pot aparea costuri suplimantare de livrare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

2.Livrare internationala

Livram in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana prin DPD: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania.

Costurile de transport si timpul de livrare difera in functie de tara de destinatie. Ne puteti contacta pe email sau prin telefon pentru detalii. 

 

Livrare discreta

Toate produsele sunt livrate discret, in cutii de carton nepersonalizate. Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.

box 1 box 2

box 3 box 4

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.11.2023