Modalitati livrare - SevenSins

Urmarire expeditie

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina.

Modalitati livrare

1.Livrare in Romania

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 199,00 lei livrarea se face in mod gratuit.

Pentru produsele pentru care magazinul nu ofera livrare gratuita, costul livrarii este de 18 lei.

Livrarea gratuita si costul livrarii sunt estimate pentru localitatile care fac parte din ariile de acoperire Fan Courier sau Urgent-Cargus. Pentru alte localitati pot aparea costuri suplimantere de livrare.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Urgent-Cargus / Fan Courier / Fastius pentru Bucuresti). Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 16:00, iar in tara intre orele 10:00 - 16:00.

Pentru toate produsele aflate in stoc termenul de livrare este de 24/48 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 17:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

2.Livrare internationala

Livram in urmatoarele tari din Europa prin Gls cu costuri minime: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Anglia.

Costurile de transport si timpul de livrare difera in functie de tara de destinatie. Ne puteti contacta pe email sau prin telefon pentru detalii. 

 

Livrare discreta

Toate produsele sunt livrate discret, in cutii de carton nepersonalizate. Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.

box 1 box 2

box 3 box 4

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.12.2019