TermoMetru - SevenSins

termometru

 

SevenSins iti pune la dispozitie de acum inainte posibilitatea de a alege produsele de lenjerie intima in functie de nivelul de erotism. Ce inseamna asta? Inseamna ca fiecarei lenjerii in parte i se acorda o nota din TermoMetru, in functie de cat de provocatoare este.

Astfel, la primul nivel din TermoMetru, la nivelul CUMINTE, vom avea doar lenjerii clasice, ce acopera cat mai mult partile corpului, fara a dezvalui foarte mult latura erotica a celui ce o poarta.

Cel de-al doilea nivel, cel INDRAZNET, cuprinde tinute ce lasa sa se indrevada anumite parti ale corpului.

Nivelul trei, cel in care gasim lenjerii din categoria PROVOCATOR, ne intampina cu tinute transparente ce atrag atentia asupra siluetei.

Al patrulea nivel din TermoMetru, nivelul SPECIAL, detine tinute cat se poate de sexy, cu decupaje in zonele intime, transparente si seducatoare. Este nivelul ce intruneste primele trei nivele anterioare din TermoMetru si aduce un plus de senzualitate.

Ultimul nivel din pragurile TermoMetru-ului, INCITANT, ne surprinde cu o gama de lenjerii cat se poate de indraznete, decupate in zonele intime si accesorizate cu bijuterii.

Mai jos vei gasi toate produsele din site, grupate in functie de nivelul de erotism.


Categorii TermoMetru

1.Cuminte

2.Indraznet

3.Provocator

4.Special

5.Incitant

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.04.2015