Black Friday 2015

Black Friday 2015

Toate produsele participante la Black Friday 2015 vor fi afisate pe site in sectiunea Promotii incepand cu 20 noiembrie.

Sute de articole de lenjerie intima, haine si accesorii provocatoare vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 70%, oferta fiind valabila atat pentru comenzile online, cat si pentru cele de la Showroom.

Fata de anul trecut, oferta noastra este mai bogata, am introdus cinci furnizori noi in site: Espiral, si Seven'til Midnight, lenjerie de lux importate din S.U.A., Donna si Irall pentru camasi de noapte din satin si bumbac, Demoniq - lenjerii sexy incitante. Produsele noastre sunt importate din Polonia si S.U.A., direct de la producatori renumiti in materie de lenjerie intima de lux.

Aboneaza-te la Newsletter pentru promotii speciale exclusive!

In plus, orice comanda va beneficia de facilitatile standard: transportul gratuit pentru comenzile de peste 199 lei si cei 2% din valoare comenzii, ce se intorc in contul clientului sub forma de puncte de fidelitate.Pentru a raspunde asteptarilor tuturor clientilor si a face fata cresterii de trafic estimate pe perioada campaniei, serverele SevenSins au fost scalate pentru a suporta un trafic de 100 000 de vizitatori unici, dublu fata de anul trecut.

Toate produsele participante la promotie vor putea fi vizualizate in sectiunea Promotii, preturile afisate fiind valabile in limita stocului disponibil, in perioada 20 noiembrie-22 noiembrie 2015. Programul de lucru in perioada campaniei nu va suferi modificari, consultantii nostri de vanzari fiind disponibili pentru comenzi si asistenta de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:30. Comenzile lansate vineri, 20.11.2015 vor fi livrate sambata sau luni, iar cele lansate in week-end vor fi procesate si livrate luni, 23 noiembrie 2015.